Cand este necesara procedura?

Procedura de revocare numire administrator este necesara in situatia in care, mandatul acestuia a expirat si nu doriti prelungirea acestuia, in cazul in care are loc cesiunea cu excludere a unui asociat care avea si calitatea de administrator, pierzand si aceasta calitate sau din alte motive intemeiate.

In principiu, pentru inregistrarea acestei mentiuni este necesar emiterea unui act modificator, dupa caz, decizie a asociatului unic, sau hotarare A.G.A. in care sa se mentioneze, in mod expres, revocarea si numirea noului administrator.

Termen: 2 zile lucratoare din momentul in care dosarul este depus la Registrul Comertului.

Pentru ca o persoana, care va indeplini aceasta calitate intr-o societate cu raspundere limitata este necesar sa nu aiba fapte inscrise in cazierul fiscal si sa nu fi fost condamnat pentru una dintre infractiunile prevazute de Legea 31/1990.

Administratorul trebuie sa dea o declaratie notariala expresa de acceptare a mandatului si specimenul de semnatura. Societatea cu raspundere limitata poate fi administrata de unul sau mai multi administratori, asociati sau neasociati, numiti prin actul constitutiv sau de adunarea generala.

Business-Boosting

Consultanta

Strategie

Brand-Management

Munca in echipa

Executie

Acte necesare

  • Declaratie notariala de acceptare a mandatului de administrator si indeplinire a conditiilor;
  • Specimen de semnatura;
  • Act modificator;
  • Copii C.I.;
  • Act Constitutiv actualizat;

Pentru detalii si programari, va rugam sa sunati la

0745 477 083 sau 0724 938 308

Programeaza-te pentru o sedinta de consiliere gratuita. Consilierii nostri iti stau la dispozitie pentru a gasi solutiile potrivite la nevoile tale.